Alle diensten

ALLES ONDER ÉÉN DAK SERVICE

Wij denken met u mee

Bij Wamin Facility Services kunt u terecht voor al uw schoonmaakuitdagingen. Of u nu reguliere schoonmaak of specialistische reiniging nodig heeft, ons team staat voor u klaar! Ook bij afwezigheid van uw eigen medewerkers, denk hierbij aan ziekte en vakantie, kunnen wij meedenken aan een oplossing en mogelijk voor vervanging zorgen. Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. (Veiligheid gezondheid en milieu Checklist Aannemers)

Service

Wij willen de service leveren die bij u past, een service naar uw eigen wensen en budget. Wij zorgen er uiteindelijk voor dat u als toekomstige opdrachtgever altijd 100% tevreden bent. Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit Wij staan voor service en kwaliteit, werken met gekwalificeerd personeel, compleet uitgerust en in eigen beheer van hoogwaardige materialen en middelen van gerenommeerde leveranciers.

Image Box
Dagelijks
Image Box
Personeel
Image Box
Specialistisch
Image Box
Calamiteiten 24/7
Image Box
Glasbewassing
Image Box
Osmose

Dagelijkse schoonmaak:

Bij Wamin Facility Services kunt u terecht voor al uw schoonmaakuitdagingen. Of u nu reguliere schoonmaak  of specialistische reiniging nodig heeft, ons team staat voor u klaar!

Ook bij afwezigheid van uw eigen medewerkers, denk hierbij aan ziekte en vakantie, kunnen wij meedenken aan een oplossing en mogelijk voor vervanging zorgen. Onze medewerkers zijn VCA  gecertificeerd. (Veiligheid gezondheid en milieu Checklist Aannemers)

Specialistisch Onderhoud

Wij zijn specialisten in vloeronderhoud, dieptereiniging en industriële reiniging. Tevens kunnen wij ondersteunen bij bouwwerkzaamheden, opleveringsschoonmaak en het verwijderen van graffiti en kauwgom op uw locatie. Wij hebben voor al uw specialistische uitdagingen een oplossing!

Vloeronderhoud:

Voor elke vloer is periodiek onderhoud oftewel grote schoonmaak noodzakelijk. Er zijn diverse methoden voor reiniging van de verschillende vloersoorten. Deze hebben invloed op de uitstraling en de levensduur van uw vloer.

Wij verzorgen het onderhoud van onderstaande vloersoorten:

Linoleum:

Sprayen

Strippen

Coaten

Recoaten

Tapijt:

Oppervlaktereiniging

Bonnetmethode

Sproei extractie

Steen/gietvloer:

Schrobben

Hout:

Reinigen en herstellen

Oliën

Lakken

PVC:

Reinigen en polijsten of voorzien van nieuwe toplaag

Rubber:

reinigen en tegengaan van verkleuring

Gymzaal: reinigen, opruwen

Graffiti en kauwgom verwijderen:

Verwijderen van kauwgom en graffiti zowel binnen als buiten uw locatie

Gebruik van stoomreiniging

Mogelijkheid gevelreiniging op een milieuvriendelijk wijze met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Dit zorgt voor langer behoud en minder waterverbruik.

Dieptereiniging:

Wij adviseren u minimaal éénmaal per jaar een dieptereiniging  uit te laten voeren in uw sanitair of keuken waardoor de hygiëne voor langere periode is gewaarborgd. Hierbij reinigen wij de oppervlakten die tijdens de dagelijkse schoonmaak niet kunnen worden meegenomen of die lastig te bereiken zijn. Wij maken hierbij gebruik van ecologisch verantwoorde producten.

Een goede planning en afstemming van onze werkzaamheden zijn hierbij van belang om uw eigen werkproces zo min mogelijk te verstoren

Sanitair:

Welke handelingen voeren wij uit bij een dieptereiniging van uw sanitair?

Het demonteren, schoonmaken, ontkalken en desinfecteren van sanitaire onderdelen

Het verwijderen van hardnekkige aanslag

Wij gebruiken hiervoor schrobmachines, schuimmachines en hogedrukreinigers. Een dieptereiniging verlengt de levensduur van sanitaire installaties, vermindert defecten en zorgt voor een veilige en frisse werkomgeving.

Keuken: 

Welke handelingen voeren wij uit bij een dieptereiniging van uw keuken?

Het reinigen van de binnen- en buitenzijde van de gehele keuken inclusief alle apparatuur

Het geheel reinigen van wanden en vloeren

Het reinigen afzuigkanalen

Door de dieptereiniging wordt de levensduur van uw apparatuur verlengd. Door het uitvoeren van een dieptereiniging zorgen wij voor de juiste arbeidsomstandigheden en een frisse en veilige werkomgeving. Voor HACCP is een goede hygiëne belangrijk en hierdoor wordt de voedselveiligheid gewaarborgd. Voordelen van een goede dieptereiniging zijn een verminderd risico op brandgevaar, het voorkomen van ongedierte. Omdat uw apparatuur goed onderhouden wordt betekent dit vaak een besparing op de onderhoudskosten.

Glasbewassing

Wij  bieden tevens glasbewassing aan, zowel binnenzijde, buitenzijde als separatieglas. Wij draaien ons hand niet om voor moeilijk bereikbare plaatsen of om op hoogte te werken.  Wij beschikken over reinigingsunits en aanhanger voorzien van osmose-reinigingsinstallaties en hogedrukreinigers. Zo kunnen wij op elke locatie de juiste methodiek gebruiken. Voordat wij starten met onze werkzaamheden zullen wij een Risico- Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) verzorgen.

Voor het uitvoeren van werkzaamheden op lage hoogte en separatieglas werken wij volgens de traditionele methode. Wij gebruiken ladders op plaatsen waar andere mogelijkheden niet geschikt zijn. Wanneer de situatie het toelaat maken wij gebruik van het Tucker Pole Systeem. Hiermee kunnen wij met osmosewater (gedemineraliseerd water) alle vervuiling verwijderen.

Voordelen van het gebruik van osmosewater:

Nieuwe vervuiling hecht minder snel

Hogere productiviteit

Inzetbaar voor ramen, gevelbeplating, gevelreclame, zonwering en zonnepanelen

Personeel

Heeft u zieken of een tijdelijk tekort aan personeel, dan kunnen wij u helpen aan personeel met kennis en ervaring in zowel reguliere als specialistische schoonmaak.  Onze medewerkers zijn bekend met de basisvaardigheden in de schoonmaak.

Dit kan zowel voor korte als langere termijn. Wij zijn zelfs zo flexibel dat wij op zeer korte termijn voor u kunnen schakelen. Wij kunnen personeel bieden voor diverse sectoren:

Spoelkeuken

Schoonmaak gespecialiseerd in onderwijs-zorg-kantoren

Handyman

Industriële schoonmaak

Opbouw en afbouw van evenementen

Verhuizingen en opleveringen

Calamiteiten 24/7

Onze calamiteitenservice is 24/7 bereikbaar op 030-2725578 voor onvoorziene gebeurtenissen op uw locatie zoals bijvoorbeeld wateroverlast of stormschade. Op dit soort momenten kunt u altijd op ons rekenen.

Bij bijvoorbeeld waterschade in woning, winkel, school, kantoor, loods pompen wij de getroffen ruimte leeg en zorgen wij ervoor dat deze gereinigd en gedroogd wordt.  Ook eventuele schimmelvorming wordt door ons verwijderd met professionele bestrijdingsmiddelen. Zo zorgen wij ervoor dat uw locatie op korte termijn weer in gebruik genomen kan worden.

Osmosewater

Osmosewater is gedemineraliseerd water, water in zijn puurste vorm. Het laat geen strepen en vlekken achter, ideaal voor gebruik bij bijvoorbeeld glasbewassing. Na reiniging met osmosewater hecht vervuiling minder snel. Bij ons tappunt voor osmosewater kunt u gemakkelijk en op elk gewenst moment tanken.

24/7 geopend.

Betaling is mogelijk met muntgeld of tokens

Tokens kunt u bij ons bestellen via 030-2725578 of info@wamin.nl

prijs per 80 liter is €2,-

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel ons:

030 272 55 78

Mail ons

info@wamin.nl

Bezoek ons

Floridadreef 98, 3565 AM Utrecht

  Bezoek adres

  Floridadreef 98
  3565 AM Utrecht

  Maandag – Vrijdag
  08:00 – 17:00

  Zaterdag – Zondag
  Op afspraak

  Informatie

  Telefoonnummer
  +31302725578

  Emailadres
  info@wamin.nl

  Bezoek adres

  Floridadreef 98
  3565 AM Utrecht

  Maandag – Vrijdag
  08:00 – 17:00

  Zaterdag – Zondag
  Op afspraak

  Informatie

  Telefoonnummer
  +31302725578

  Emailadres
  info@wamin.nl

  Bezoek adres

  Floridadreef 98
  3565 AM Utrecht

  Maandag – Vrijdag
  08:00 – 17:00

  Zaterdag – Zondag
  Op afspraak

  Informatie

  Telefoonnummer
  +31302725578

  Emailadres
  info@wamin.nl

  Powered by brandomedia.nl