Dieptereiniging

Hygiëne en overdracht van besmettelijke organismen

 Of het nu gaat om (groot) keukens of natte ruimtes, een effectieve controle en reiniging is van vitaal belang. Door het onzorgvuldig reinigen van apparatuur, machines, installaties en uitrusting kunnen ziekmakers in bijvoorbeeld voedsel terecht komen.

Voorkomen is beter dan genezen

Bacteriën, virussen of parasieten zijn niet met het blote oog te zien en ook kun je ze niet proeven of ruiken. Zij zijn de oorzaak van infecties en kunnen klachten als misselijkheid, braken en diarree veroorzaken.

Hoewel certificering van de HACCP norm in Nederland in formele zin niet wettelijk is verplicht, is implementatie en naleving van de HACCP principes wel verplicht voor bedrijven en instellingen die op enigerlei wijze betrokken zijn in ondermeer productie en bewerking van voedsel.

Volgens de HACCP norm is een effectieve controle, professioneel reinigen van apparatuur en werkplekken daarom van vitaal belang. Tijdens de schoonmaak worden de juiste schoonmaakmiddelen en materialen gebruikt, en medewerkers weten welke schoonmaakmiddelen ze waarvoor moeten gebruiken.

Met onze autonoom machines zijn wij in staat om iedere klus te klaren. Enerzijds heeft het een hogedrukreiniger (250 bar) en anderzijds een lagedrukstoomreiniger (30 bar). Hydro- (water) methode, met 0,2 tot 1,5 bar werkdruk Wegwerken door middel van stoom van kauwgom op beton, asfalt, baksteen, cement, keramiek en hout. Milieuvriendelijke bestrijden van onkruiden op loop en fietspaden. Onder druk Graffiti verwijderen extreme vuil verwijdering.

Vloer onderhoud
Graffiti kauwgum
Diepte reiniging
bouw support
Industriële reiniging
Oplevering schoon

Dieptereiniging is slechts een van de vele hoogwaardige diensten die wij aanbieden.