Graffiti

Wij lopen voorop in ons vakgebied met materialen en werkmethodes.

Gevel- en stoomreiniging

Wij lopen voorop in ons vakgebied met materialen en werkmethodes.

Wij denken in oplossingen, maken heldere afspraken en komen deze ook na. Tevens verzorgd Wamin Bedrijfsdiensten bv  een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) van uw  gebouw. Wamin Bedrijfsdiensten bv heeft altijd een maatwerkoplossing, ook op het gebied van gevelreiniging. Of het nu gaat om  kauwgom of graffiti, of om moeilijk bereikbare plaatsen of  hoogtes, wij beschikken over reinigingsunits, en aanhangers , voorzien van reinigingsinstallaties en vaste hogedrukreinigers, om op elk project de juiste methodiek te kunnen gebruiken.

Kauwgom

De beste oplossing om kauwgom gemakkelijk en effectief te verwijderen, is de door werking van de hitte die het mogelijk maakt om het kauwgom te laten smelten.  Het is de meest effectieve manier om met minder water en minder tijd de klus te klaren.

Uw pecialisten in het milieuvriendelijk verwijderen van graffiti met de modernste apparatuur.

Met onze autonoom machines zijn wij in staat om iedere klus te klaren. Enerzijds heeft het een hogedrukreiniger (250 bar) en anderzijds een lagedrukstoomreiniger (30 bar). Hydro- (water) methode, met 0,2 tot 1,5 bar werkdruk Wegwerken door middel van stoom van kauwgom op beton, asfalt, baksteen, cement, keramiek en hout. Milieuvriendelijke bestrijden van onkruiden op loop en fietspaden. Onder druk Graffiti verwijderen extreme vuil verwijdering.

Vloer onderhoud
Graffiti kauwgum
Diepte reiniging
bouw support
Industriële reiniging
Oplevering schoon

Afspuiten is slechts een van de vele hoogwaardige diensten die wij aanbieden.