Calamiteit

Calamiteitenservice

030 272 55 78

In geval van calamiteiten heeft Wamin bedrijfsdiensten B.V. een calamiteitenservice. Deze kan 24 uur per dag kan worden ingeroepen in geval van onvoorziene gebeurtenissen zoals wateroverlast, brand- en roetschade en dergelijke.

Advies op maat

Brandschade

Wanneer schade optreedt, is het belangrijk dat u contact opneemt met een bedrijf dat graag op details let. Alle eigendommen en de inhoud ervan die zijn beschadigd door vuur en rook, zijn blootgesteld aan gifstoffen die moeten worden schoongemaakt, niet alleen om cosmetische redenen, maar ook om gezondheidsredenen, omdat rookdeeltjes veel chemicaliën bevatten die longirritatie kunnen veroorzaken.

Rookschade

De methoden voor rookschadeherstel is gevarieerd en sterk afhankelijk van de structuur en het type rookresten dat achterblijft.
Het achterlaten van dit rookresidu heeft een corrosief effect op armaturen, fittingen en andere structuren als het onbehandeld blijft, of verkeerd wordt behandeld – laat het daarom over aan de experts over

Waterschade

U wilt dingen droog.
Dat is wat we doen en we zijn er goed in om klanten op hun gemak te stellen.U hoeft zich niet meer zorgen te maken dan nodig is.laat het waterschade maar aan ons over. Stel het niet uit als u natte tapijt, wanden, meubels, enz. Hebt. Tijd is van essentieel belang om schade te beperken.

Calamiteitenservice is slechts een van de vele hoogwaardige diensten die wij aanbieden.