Dagelijks

Regulier schoonmaak

De algemene toestand van uw kantoorgebouw creëert een klantvriendelijk beeld en motiveert uw medewerkers.

Wamin bedrijfsdiensten biedt netheid en hygiëne van uw gebouw. Of het nu gaat om schoonmaken van kleine of grote kantoren, of zelfs de gehele winkelcentrum, wij hebben de kennis en vaardigheden om de beste resultaten te bereiken.

Onze gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers zullen u snel overtuigen van onze eerste klas service.

Advies op maat

Een eenmalig schoonmaak kan soms een uitkomst bieden. Maar voor hoe lang?

Uw bedrijf bestaat uit meerdere componenten namelijk: kantoorruimtes, sanitaire ruimten, bergingen, gangen, trappen, liften en keukens.

Om niet achter de feiten aan te lopen is het belangrijk om volgens een structurele onderhoudsplan te werken. Alleen zo kunt u een schone werkplek garanderen. Uiteraard willen wij u hierin adviseren.

routinematige

Het inzetten van routinematige kantoorschoonmaak, zorgen ervoor dat uw gebouw(en), op een hoog niveau van netheid, hygiëne en presentatie worden gehouden.

werkzaamheden

De werkzaamheden worden uitgevoerd op tijdstippen die het beste passen bij uw eigen activiteiten, of het nu ’s ochtends,’ s avonds of de hele dag is.

kwaliteitsinspecties

Onze leidinggevenden hebben elk hun eigen klantenportfolio, verrichten kwaliteitsinspecties en zorgen ervoor dat de service volgens specificatie wordt geleverd.

optie

Op aanvraag leveren wij diverse dispensers voor handdoek- en toiletpapier.
Montage en -onderhoud is uiteraard ook een optie.

Dagelijkse onderhoud is slechts een van de vele hoogwaardige diensten die wij aanbieden.